fbpx

Despre
Microplante

Microplantele au o dimensiune mică, dar ambalează o cantitate enormă de substanțe nutritive cheie care te energizează și îți stabilizează corpul. Acestea ascund în frunzele minuscule vitamine și minerale esențiale, inclusiv o doză sănătoasă de fibre, antioxidanți și multe vitamine.

despre microplante

Plante mici cu boost mare

Conținut mare de nutrienți

Studiile au arătat că microplantele conțin niveluri mai ridicate de nutrienți decât omologii lor maturi, cu niveluri raportate de nutrienți de până la 9x mai mari în microplante.

Reduce riscul de îmbolnăvire

Nivelurile concentrate de nutrienți și antioxidanți din microplante pot reduce riscul de boli de inimă, boala Alzheimer, diabet și anumite tipuri de cancer.

Valoare versatilă

Diversele arome regăsite în microplante le fac pe acestea să fie un adaos perfect în rețete nesfârșite. Le poți adăuga în smoothie-uri, sandvișuri, supe și garnituri.

Puterea plantei

Unele substanțe nutritive cheie din microplante includ antioxidanți, care pot îmbunătăți sănătatea inimii și pot reduce inflamația pielii și fibrele, care pot accelera digestia sănătoasă.

Microplante

Beneficii

Microplantele au devenit tot mai populare în ultimii ani. Făcute celebre de marii chefi din restaurantele rafinate, AleGreens reușește să aducă microplantele și în bucătăria ta. Aceste mini-versiuni de legume conțin concentrații mult mai mari de vitamine, față de plantele ajunse la maturitate și la forma cu care ne-am obișnuit.
Microplantele sunt considerate un superaliment de către nutriționiști, oameni de știință și experți în alimentație. Super-alimentele își primesc numele pentru beneficiile lor abundente pentru sănătate, cu elemente bogate în nutrienți și vitamine cheie care se găsesc în compoziția lor.
Dincolo de aspectul vizual plăcut, microplantele oferă corpului valori crescute de nutrienți. Deși sunt de dimensiuni mici, au cantități concentrate de vitamine, cum ar fi vitaminele C, E și K, precum și luteină și beta-caroten. Acești „copaci verzi” (datorită formei) sunt o alegere minunată pentru a oferii nutrienții necesari oricărei mese.

Super Mazărea

Vitamine: A, B, C și E.

Minerale: calciu, clorofilă, fier, magneziu, niacină, fosfor, potasiu și aminoacizi.

Ajută la protejarea vederii, combaterea cancerului și a diabetului.

Super Broccoli

Vitamine: A, B, C, E și K

Minerale: calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, caroten de zinc, clorofilă, oligoelemente, aminoacizi, antioxidanți

Ajută la protejarea vederii, combaterea cancerului și a diabetului.

Super Linte

Vitamine: C

Minerale: potasiu

Oferă efect hipoglicemic (bun pentru diabet) și ajută la întărirea masei musculare.

Super Floarea Soarelui

Vitamine: A, B, C și E. 

Minerale: fier, magneziu, niacină, fosfor, potasiu, calciu, fosfor și aminoacizi.

Ajută la construirea sângelui, la revitalizarea țesuturilor și la detoxifierea organismului. Delicios în salate, sandvișuri și sucuri.

Super Ridiche Purpurie

Vitamine: A, B, C, E și K 

Minerale: calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, aminoacizi de zinc, oligoelemente, caroten, antioxidanți ai clorofilei.

Relaxează pereții arteriali și scade presiunea arterelor și permite o mai bună circulație. Oferă ameliorare în caz de constipație.

Comandă acum

Comandă acum

microplante

microplante